Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Tron Ekosistemindeki Gelişmeler Hakkında Topluluğa Seslendi

29 Eylül tarihinde, Tron Foundation’un kurucusu Justin Sun, Tron ağında neler olup bittiği hakkında konuştu ve Tron’un temel olarak bu dört gelişme üzerine odaklandığını ifade etti:

  • Ekosistemin yanı sıra ağdaki gelişme
  • Ağın gelecekteki yönleri
  • Ağın en son merkeziyetsiz uygulamalarının kullanımı
  • Atlas projesi hakkında gelişmeler ve güncelleme endeksi.

Justin Sun ilk olarak ağdaki toplam üyelik sayısının bu hafta 400.000’i geçtiğini ve bunun bir rekor olduğunu ifade etti. Tron Foundation tarafından yapılan duyuruda, ağın sahip olduğu hesap sayısının rakipleri EOS’a kıyasla %20 daha fazla olduğu vurgulandı. Bunun yanı sıra ağda tek bir günde gerçekleşen işlem sayısı ise 440,135 gibi umut vaat eden bir seviyeye ulaşmış.

Kurucu bunun yanı sıra Tron Foundation tarafından oluşturulan Süper Temsilci programı hakkında da konuştu ve seçilen temsilcilerin firmanın yönetimi hakkında inanılmaz bir yeri olacağını belirtti. Temsilcilerin temel rolü Tron topluluğunun ‘iradesini” temsil etmek olacak. Temsilciler topluluk için olan hesaplama ve doğrulama süreçlerinin yanı sıra, ağın gardiyanlığını da yapacak.

Sun bir çok kişinin merakla beklediği BitTorrent projesine de değindi ve uTorrent’in temel olarak Çin dilinde lokalize edildiğini ve bu yüzden çoğunlukla Çinli kullanıcılara sahip olduğunu belirtti. Sun geçtiğimiz günlerde açıkladığı yeni proje detayları ile, Torrent üzerinden seed yapan kullanıcılara TRX tokeni verileceğini müjdelemişti. Eğer sistem düzenli bir şekilde işlerse, TRX ağının büyüyeceğine kesin gözüyle bakılmakta.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment