Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

6,5 Milyon Dolarlık OCEAN Yatırımcısı Coinbase’in Kararından Sonra Harekete Geçti

Bir altcoin balinası, geçen yıldan beri biriktirdiği OCEAN tokenlarının tamamını Coinbase’ye yatırdı.

Blockchain analiz platformu Arkham’ın verilerine göre bir balina, bugün öğlen saatlerinde Coinbase’ye 10,7 milyon OCEAN yatırdı. Bunlar, yaklaşık 6,58 milyon dolar ediyordu.

Coinbase destek vermeyecek

Yapay zeka kategorisindeki en büyük kripto para projelerinden olan Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) ve Ocean Protocol (OCEAN), The Superintelligence Alliance (ASI) adı altında birleşecek.

Bu birleşmenin ardından projelerin kendi tokenları, ASI adı altında yeni bir token’da buluşturulacak.

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, ASI birleşimiyle ilgili beklenmedik bir karar aldı. Borsa, Çarşamba günkü açıklamasında bu tokenların ASI’ye yapacağı geçici desteklemeyeceğini duyurdu.

Bu sebeple Coinbase’de bu projelere ait tokenları tutan kullanıcılar, hesaplarına ASI kodlu yeni token’ı alamayacak. Kullanıcıların geçiş için Coinbase Wallet gibi farklı bir araç kullanması gerekecek.

Hepsini elinden çıkarıyor

Arkham kayıtlarına göre 6,58 milyon dolarlık OCEAN yatırımcısı, bu tokenları geçen yıl içerisinde toplamda 4,69 milyon dolar karşılığında biriktirdi.

Coinbase’nin OCEAN güncellemesini desteklemeyecek olması, yatırımcının bunların tamamını kar amacıyla satabileceği düşüncesini doğurdu. Böyle bir durumda yatırımcı, yaklaşık 1,89 milyon dolar kazanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!