Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase FET, AGIX ve OCEAN İçin İşi Yokuşa Sürüyor: 7,5 Milyarlık ASI’ye Destek Yok!

Coinbase, 7,5 milyar dolarlık dev 3 yapay zeka altcoin’inin geçişini (birleşmesini) desteklemek adına bir şey yapmayacağını açıkladı. 

Piyasanın en büyük yapay zeka altcoinleri arasında yer alan Fetch.ai, SingularityNet ve Ocean Protocol’un toplamda 7,5 milyar dolarlık The Superintelligence Alliance (ASI) birleşmesine Coinbase’den beklenmedik bir açıklama geldi.

Coinbase 26 Haziran tarihinde Twitter’dan yaptığı açıklamada, yaklaşan ASI geçişini desteklemeyeceğini söyledi. ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, OCEAN, FET ve AGIX adına yapılan dönüşüm işlemini kullanıcılar adına gerçekleştirmeyeceğini ifade etti.

Borsada söz konusu altcoinlerin ticareti aynı şekilde devam edecekken geçiş işlemini kendi yapmak isteyen kullanıcıların Coinbase Wallet gibi başka bir aracı kullanması gerektiği belirtildi.

Plana göre ilk aşama OCEAN tokenlarını 1 Temmuz tarihinde FET olarak yayınlamak. Daha sonra ise FET tokenları ASI’ye dönüşecek. Yatırımcılar, sahip olduğu her 1 FET için 1 ASI token elde edecek. Ancak OCEAN ve AGIX için dönüşüm oranı daha farklı olacak. Sahip olunan her 1 adet OCEAN için 0,433226 ASI, her 1 AGIX için ise 0,433350 ASI token elde edilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!