Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

7 Dolar Masrafla 200 Milyon Dolarlık Bitcoin Gönderildi

Kripto para dünyasında geçtiğimiz gün yine epey büyük çaplı bir işlem yapıldı. WhaleAlert tarafından fark edilen iki işlemle toplam değeri 200 milyon dolardan fazla olan 18 bin adet Bitcoin aktarıldı.

Kripto para piyasası oldukça hareketli dönemlerden geçiyor. Bitcoin’in ve diğer kripto paraların fiyatları sürekli olarak değişiklik gösterirken piyasadaki büyük çaplı yatırımcılar ve borsalar da bu değişikliklere ayak uydurmayı sürdürüyorlar.

200 Milyonluk İşlemler

Yüklü kripto para işlemlerini takip eden WhaleAlert birkaç saat önce iki büyük işlemle ilgili bilgi paylaştı. WhaleAlert tarafından paylaşılan bu bilgilere göre geçtiğimiz gece yine iki büyük çaplı işlem yapıldı.

Bu işlemler hakkında paylaşılan bilgilere göre bilinmeyen bir cüzdandan yine bilinmeyen bir cüzdana iki kez para aktarıldı. Bu iki işlemin de oldukça yüklü olduklarını söylemek mümkün.

Bu işlemlerden biri 1JD6wTrEaKJVpK2MfDHxhUbbgcz3dy9rLC adresinden 1C5gCwzbpcW9RAsU6i7kv8uAGdh6t6t4eg adresine aktarıldı. Geçtiğimiz gün saat 14:30 sularında yapılan bu işlemin içerisinde 13 binden fazla Bitcoin bulunuyordu. Bu işlemden alınan ücret ise 0.000688 Bitcoin oldu.

Bir diğer işlem ise yine aynı saatte 1M1TfsvbmJD5CVhrwXsidRrpVrXY8f5rGU adresinden 13W77zM57iVxwKw4wYya724BidStyKBB1C adresine aktarıldı. Bu işlemde ise 5 binden fazla Bitcoin bulunuyordu.

Toplam değeri 200 milyon doları aşan bu iki işleme ilişkin pek fazla şey bilinmiyor. Bazı kullanıcılar bunu büyük bir yatırımcının harekete geçtiğine, bazı kullanıcılar ise bir kripto para borsasının cüzdanlar arasında para aktardığına yoruyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment