Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

7 Milyar Dolarlık ETP İhraçcısından Merge Karşıtı Madencilere Müjde: Ethereum’a Alternatif Token Projesi

ETC Group, Ethereum Merge güncellemesinin ardından Hisse Kanıtı (PoS) sistemine geçişe karşı çıkan madenciler için yeni bir token çıkartacağını duyurdu.

Avrupada 7 milyar dolarlık fon yöneten ETP ihraççısı ETC Group çarşamba günü yaptıkları bir açıklamada, yeni bir Ethereum ETP‘a lansmanını resmen duyurdu. ETC Group’un yeni Ethereum ETP’ı, 15 Eylül tarihinde Ethereum’un hisse kanıtı sistemine geçişine karşı çıkan bir grup madenciyi temsil eden forklu bir İş kanıtı (PoW) blockchain’ine dayanacak. Söz konusu PoW alternatif blockchain’i, ETC Group’un ETC Group Physical EthereumPoW veya ETHWetc adlı yeni iş kanıtı destekli ETP’ı için bir temel sağlayacak olan ETHW isimli yeni bir token’a sahip olacak.

Duyuruya göre, ETHWetc’nin Deutsche Boerse‘nin elektronik ticaret platformu Xetra‘da ZETW sembolü altında listelenmesi bekleniyor. ETC Group, listeleme işleminin 15 Eylül’deki fork olayından kısa bir süre sonra gerçekleşeceğini ifadelerine ekledi.

ETC Group’un CEO’su Bradley Duke, öncü kripto para birimleri üzerinde gerçekleşen bu tür hard forklardan yararlanmanın firmanın vizyonu içerisinde yer aldığına dikkat çekti.

Bize ait Ethereum tabanlı ETP’a sahip bütün kullanıcılarımız hiçbir ücret ödemeksizin yeni Ethereum PoW ETP’larının bire bir oranda karşılığını airdrop olarak alacaklar. Ürünlerimize yatırım yapmış kullanıcıların bu tür fork ödüllerinden faydalanmasının tek doğru yol olduğunu düşünüyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!