Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Token’ını Piyasaya Sürdü

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, kullanıcıları için geliştirdiği Soulbound Token’ı (SBT) Binance Account Bound’u (BAB) çıkaracağını duyurdu.

Binance 8 Eylül tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı gönderide, KYC (Müşterini Tanı) doğrulaması tamamlayan kullanıcıları için bir dijital kimlik görevi görecek SoulBound Token’ı BAB’i TSİ 12:00’da piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Gönderide yer alan bilgilere göre, BAB Tokenları, başka kullanıcılara aktarılamıyor ancak istenildiğini takdirde iptal edilebiliyor. İptal edilen her BAB Token’dan sonra kullanıcı 72 saat boyunca yeni bir BAB oluşturamıyor. BAB Token’ın basımı da diğer varlıklar gibi komisyona tabi tutuluyor, komisyon kullanıcının Binance üzerinde tutulan varlıklarından tahsil ediliyor. Binance ilk basım sırasında komisyonu 1 BUSD olarak tahsil ediyor.

Şirket, doğrulanmış bir Binance kullanıcısının BAB Token’ı sayesinde BNB chain üzerinde kurulmuş projelere destek olabileceğini ve bu projelerden ödüller kazanabileceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!