Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İsrail’deki Vatandaş 9 Milyon Dolarlık Dash Çaldı

İsrail’de oda arkadaşından 74.990.74 adet Dash çaldığı (tahmini değer 9 milyon dolardan fazla)) düşünülen Afek Zard adlı vatandaş hakkında soruşturma başlatıldı.

Yerel kaynaklar tarafından yapılan haberlere göre oda arkadaşından oldukça yüklü miktarda Dash çalan Afek Zard hakkında soruşturma başlatılmış durumda. Coinmarketcap verilerine göre Zard’ın çaldığı Dash miktarı, Dash’in sirkülasyondaki toplam arzının yüzde 0.85’lik kısmını oluşturuyor.

News1 gibi kaynaklar tarafından yapılan habere göre Zard, Alexei Yaromenko adlı arkadaşından 74.990.74 adet Dash çaldı. Yaromenko’nun kripto paralara 2013 yılından beri yatırım yaptığı ve epey erken bir yatırımcı olduğu düşünülüyor.

Konu hakkında yapılan haberlere göre Yaromenko, bir süre önce kripto paralarla ilgilenmeye başlayan Zard’a kripto paraların nasıl kullanılacağını öğretti ve kendisini bir süre boyunca eğitmeye devam etti. Yaromenko’nun dairesine erişim sağlayabildiği düşünülen Zard’ın kendisinden bu sayede kripto para çaldığı düşünülüyor.

Şu ana dek yapılan açıklamalar Yaromenko’nun cüzdanındaki koinlerin ya Zard tarafından ya da Zard ve birkaç farklı isim tarafından ortaklaşa çalındığını gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment