Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Olimpik Madalya Sahibi Ünlü Tenisçi Serena Williams, Coinbase’e Yatırım Yaptı!

Dünyanın en ünlü tenis oyuncularından birisi olan Serena Williams geçtiğimiz 17 Nisan tarihinde kendi resmi Instagram sayfasından bir gönderi yayınladı ve 2014 yılında kurmuş olduğu Serena Ventures isimli yatırım firmasının bugüne kadar 30’dan fazla şirkete yatırım yaptığını açıkladı.

Söz konusu şirketlerin arasında kripto para borsa devi Coinbase‘nin de yer alması oldukça büyük bir öneme sahip. Serena Venture’in resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, portföyün toplam hacmi 12 milyar doların üzerinde. Bunun yanı sıra fon temel olarak erken aşamalarda olan şirketlere yatırım yapmakta ve portföylerinde bulunan şirketlerin iş birliği yapıp, ortaklık kurmalarını desteklemekte.

Wikipedia’nın aktardığı bilgilere göre Williams katıldığı Olimpiyatlarda dört adeta altın maddalya kazandı ve Kadınlar Tenis Birliği’nin verilerine göre dünyanın 1 numaralı tenis yıldızı olarak görülüyor. Williams’ın geçtiğimiz Ağustos ayındaki net değeri 180 milyon dolar olarak belirtilmişti.

Reuters kaynağının bu haftanın başlarında aktardığı bir habere göre, 2019 yılında risk sermayelerinin veya yatırım fonlarının kripto para ile blockchain firmalarına yapacakları yatırım kesinlikle tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacak. IDC Government Insights tarafından hazırlanan başka bir raporda ABD Federal Hükümeti’nin kendi blockchain harcamalarını 2022 yılına kadar 123.5 milyon dolar arttırmayı planladığı vurgulanmaktaydı. Bu şimdiki bütçeye kıyasla %1.000 bir artış anlamına geliyor.

Kripto para birimleri her ne kadar blockchain teknolojisinden daha popüler gözükse de, alt yapısal yatırımlar da son hız devam etmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment