Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron’dan Önemli Haber! TRX Transfer Duyurusu

Geçtiğimiz haftalarda kendi blockchain ağını kurma planlarından bahsettiğimiz Tron, sonunda şeytanın bacağını kırdı ve konu ile ilgili basın açıklamasını takipçileri ile paylaştı.

Yapılan açıklamada blockchain ağının piyasaya sürüldüğü haberi müjdelenmemiş olsa bile, bunun için kesin tarih belirtilip TRX ve ERC20 tokenlerinin transferi hakkında basın açıklaması yapıldı. Açıklamanın tam metni şu şekilde:

”Sevgili TRX destekçileri, hepinize desteğiniz ve Tron’a olan yoğun ilginiz sebebiyle çok teşekkür ederiz. Tron’un halka açık blockchain ana ağının çok kısa bir zamanda piyasaya sürülecek olmasından dolayı,ERC20 tokenlerinin, Tron’un blockchain ağının kripto para birimi TRX’e transferi 21 Haziran 2018’de (GMT+8)  başlayacak . 22 Haziran’dan 23 Haziran’a kadar bütün işlemlerin dondurulacağı ve 24 Hazirandan sonra ERC20 tokeninin işlem yapabilmek için geçerli bir birim olmayacağından hatta buna ek olarak blockchain ağı üzerinden sadece TRX ile işlem yapılabileceğinden dolayı,  sizlere şiddetle daha vakit varken bu transferleri yapmanızı öneriyoruz.

Halihazırda kripto para borsalarında (ki şuan için size düşen tek iş bölümü bu) ERC20 tokenleri bulunan kullanıcılar için ileride gerekecek olan token transferi işlemleri zamanında bizim tarafımızdan otomatik olarak yapılacaktır.

Borsalar içinse, en kısa zamanda, şuanda yapılmakta olan TRX transferleri için gereken ve aşağıdaki linkte paylaşılan teknik geçiş dosyası formatı ile birlikte,  TRX transferi bilgilendirmesini paylaşmanız rica edilmektedir.

https://github.com/tronprotocol/Documentation/tree/master/TRX

Daha fazla bilgi ve destek için, bütün kripto para birimi kullanıcıları bizimle aşağıdaki adresten iletişime geçebilirler.

[email protected].

Tron Vakfı

15 Nisan 2018.”

Özetle Tron yaptığı açıklama ile mevcut kripto paralarınızı cüzdanlardan ziyade borsalarda tutmanızı öneriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment