Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen Kripto Para Borsasında Kısa Süreli Kesinti: Ekipten Açıklama Geldi

Önde gelen kripto para borsalarından OKX, yaklaşık yarım saatlik bir hizmet kesintisinin ardından tekrar faaliyetlerine başladı.

OKX TSİ 12.13‘de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, sunucular nedeniyle kesinti problemleri yaşadığını bildirdi. Fonların güvende olduğunu belirten OKX, yaklaşık yarım saatlik aksaklığın ardından tüm işlemlerini yeniden başlatıldığını duyurdu.

OKX sistemleri, sunucularımızda aralıklı olarak yaşanan sorunlar nedeniyle bir kesinti yaşıyor. Fonlar güvende. Teknik ekibimiz sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çok çalışıyor ve sizi haberdar etmeye devam edeceğiz.

Kademeli olarak faaliyetlerine geri dönen OKX, öncelikle “iptal dönemi” olarak adlandırdığı süreci devreye soktu ve ardından tüm servisler devreye girdi. Hatanın hangi sebepten yaşandığı borsa yetkilileri tarafından araştırılıyor:

Tüm hizmetler yeniden başladı. Herhangi bir anormallik fark ederseniz, lütfen hemen bizi bilgilendirin. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür dileriz.

Benzer bir kesintiyi Aralık 2022’de yaşayan OKX, yaklaşık 10 saat hizmet dışı kalmış ve sorunun Çinli teknoloji devi Alibaba‘ya bağlı bulut hizmetleri sağlayıcısındaki bir arızadan kaynaklandığını belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!