Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stox ICOsu 30 Milyon Dolara Ulaştı

Bu ayın başlarında boks şampiyonu Floyd Mayweather tarafından reklamı yapılan blockchain tabanlı bir tahmin piyasasının başlattığı token satışı kısa sürede 30 milyon $ topladı.

Token satışına birkaç gün önce başlayan Stox şuan 140.000 civarında Ethereum topladı.

Floyd Mayweather Stox isimli ICO’nun reklamını Instagram üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile yaptı. Mayweather ABD vatandaşı olmasına rağmen (A.B.D vatandaşları Stox’un satışına katılamıyor) paylaştığı fotoğrafın altına “2 Ağustosta Stox.com ICO’su sayesinde b*k gibi para kazanacağım” yazdı.

Mayweather’ın yaptığı bu reklam üzerine kendisine durumla ilgili pek çok soru sorulmasına rağmen boks şampiyonunun temsilcisi sorulara cevap vermedi.

Teknik olarak satış hala devam ediyor çünkü Stox ekibinin koyduğu limit 148,000 ETH kadardı. Ama Stox ekibi resmi Twitter hesabından açıklama yaparak 30 Milyon $ hedeflerine ulaştıklarını ve artık ETH yollanmasına gerek kalmadığını duyurdu.

Ekip “Lütfen artık ETH yollamayı bırakın” dese de, bu açıklamayı yaptıktan sonra satışın teknik olarak hala daha devam edeceğini duyurdu.

Sitede tam sayıya ulaşamasak da Stox ekibinin yaptığı açıklamaya göre satış başladıktan sonraki ilk 6 saatte yaklaşık 2,500 yatırımcı ICO’ya destek oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment