Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Selfkey Yüzde 470 Artıştan Sonra Hayatta Kalmaya Çabalıyor

Selfkey (KEY) %470’lere kadar varan ve 0.04 dolar seviyelerine kadar çıkan artıştan sonra, şu an yaşadığı düşüş yüzünden tarihte görülen en dalgalı dönemlerden birisini geçirmekte.  KEY bu dakikadan itibaren çıktığı yüksek seviyelerinden sonra yine hayatta kalmaya devam edip edemeyeceğini gösterecek. KEY, Binance üzerinde en çok işlem yapılan kripto para birimlerinden birisi olsa da, hızlı fiyat artışının devamı gelmedi ve fiyat bir gecede %15’e yakın düşüş yaşayıp 0.023 seviyelerine kadar düştü.

Selfkey işlemlerinin %92’sinden fazlası Binance üzerinde gerçekleştiğinden ve tek bir piyasa botlar yardımı ile veya fiyatı şişirmeye odaklı kişiler tarafından çok kolay manipüle edilebileceği için,  bunun gibi fiyat artışları ve düşüşleri gayet mümkün. KEY’in bu yükselişi tam da Syscoin olayları ve sistemdeki API açıklıkları esnasında ortaya çıktı.

Hala Ethereum bazlı bir token olan KEY, tescilli cüzdanını çıkarmanın arifesinde. Proje kullanıcıların kriptografik bir koruma aracılığıyla kendi kimliklerine sahip olmalarını hedefliyor. Selfkey Identity Wallet Beta projesi kullanıcıların bir kimlik oluşturup, daha sonra bunu kripto eko sistemi içerisinde kullanmalarına olanak sağlayıp, her seferinde tekrarlanan Müşterini Tanı prosedürüne takılmamalarını sağlıyor.

KEY sadece bir haftadır Binance üzerinde yer almakta ancak yeni listelenme dediğimiz olayın ne denli etkili olabileceğini gösterdi. Şu an KEY ve projesi uzun dönemli dayanıklılığını göstermek zorunda. KEY, OKEx üzerinde çok düşük oranlı bir Tether işlemine sahip ancak Binance şu an için bu ticari eşi eklemedi. USDT ile olan eşleşme KEY’e küçük bir ivme, veya en azından hafif bir stabilite sağladı.

Yine de Selfkey Reddit üzerinde çok sert eleştirilere maruz kaldı. Kullanıcılar KEY’in çok alışkın olunan pump and dump olayından başka bir şey olmadığını ve ekibin de çöp olduğunu ifade ettiler. Reddit kullanıcıları buna ek olarak ekibin içerisinde AMZ Tracker isimli bir şirketin eski üyelerinin bulunduğunu ve bu şirketin Amazon sıralamasında oynama yapmakla ünlendiğini vurguladı.

KEY’in basın saatine göre toplam piyasa hacmi  47 milyon dolar olarak gözükürken, son 24 saat içerisinde yaşadığı %25.84’lük düşüş ile beraber 0.021758 dolar üzerinden işlem görmekte. Selfkey CoinMarketCap verilerine göre 169. sırada yer almakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment