Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uniswap (UNI) İçin Nokta Atışı Yaptı! Uzman Yorumları Ne Yönde?

Piyasaya giriş yaptığı günden itibaren en popüler kripto para birimlerinden biri olan Uniswap (UNI) büyümeye devam ediyor. Son 24 saat içerisinde %20 oranında değerlenen UNI yeniden 5 doları test etmeye başladı. Bu arada UNI’nin çizeceği grafiği günler öncesinden bilen bir analist bu yükseliş sayesinde iyi bir kazanç elde etti. Peki yükselmeye devam eden UNI fiyatı için uzman yorumları ne yönde?

UNI token fiyatı 19 Eylül günü 7; 20 Eylül günü ise 5 doların üstündeydi. Yerli kripto para analisti Justtattoo 20 Eylül tarihli analizinde UNI fiyatının 3.74 dolara kadar düşebileceğini söyledi. UNI coinin bu düşüş sonrasında yeniden yükselişe geçeceğini öngören analist bu tahmini ile adeta nokta atışı yaptı. Justtattoo bugün paylaştığı grafikte de UNI için kritik sayılabilecek noktalara işaret etti ve 3.79-4.66 dolar aralığına dikkat çekti.

Justtattoo’nun 20 Eylül tarihli paylaşımı

UNI İçin Uzman Yorumları Ne Yönde?

Uniswap dağıttığı düzenlediği airdrop ile on binlerce kişiye 400 adet UNI dağıttı. Uniswap; tarihin en iyisi olduğu söylenen bu airdrop sayesinde geniş bir destekçi kitlesine ulaştı. Uniswap tarafından geliştirilen UNI token için yapılan uzman yorumları da o zamandan beri genel olarak olumlu yönde oldu.

Sosyal medyada The Wolf of All Streets adıyla tanınan analist Scott Melker dün yaptığı paylaşımında UNI için çizdiği destek noktasının iyi durumda olduğunu söyledi. Kendisinin bu paylaşımı UNI yatırımcılarına olası bir yükseliş için umut verdi.

Scott Melker’in UNI grafiği, Kaynak

Buna benzer bir paylaşımı dün yerli analist Siesta_laila da yaptı. UNI grafiğindeki güncel destek seviyesine güvenen analist bu noktadan alım yapma kararı aldı. Birkaç saat içerisinde yüzde 10 gibi bir kazanç elde eden analist şimdi kalan işlemine “stoplu şekilde devam edeceğini” açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment