Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Listeliyor: Beefy Finance Nedir?

Binance, Beefy Finance’i (BIFI) TSİ 12:00’de Innovation Zone’da listeleyeceğini duyurdu. Haberin ardından BIFI fiyatı yükselişe geçti ve ATH yaptı. Peki Beefy Finance ve BIFI token nedir?

Beefy Finance (BIFI), aylık grafikte yüzde 28, iki haftalık grafikte yüzde 203, haftalık grafikte yüzde 181 oranında değer kazandı. Günlük bazda ise yüzde 149 oranında fiyat artışı gördü. 16 Mart’ta 3.457 dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

BIFI tokenın piyasa değeri 261 milyon dolar olurken günlük işlem hacmi 41 milyon dolar seviyesindedir.

beefy-finance
Kaynak

Beefy Finance ve BIFI nedir?

Beefy Finance, Binance Smart Chain üzerinde kurulmuş ve yield farming‘i optimize eden bir platformdur. Beefy ile kullanıcılar BSC havuzlarıyla, projeleriyle ve diğer hizmetleriyle kolay etkileşim kurabilirler. Sadece büyük yatırımcıların değil, küçük yatırımcıların da farming avantajlarından faydalanmalarını amaçlarlar.

Platformda farming vaultları bulunur ve bu vaultlardaki varlıkların getiri oranları düzenli olarak hesaplanır. Tüm bu süreç otomatik bir şekilde ilerler ve getiri oranları en optimize şekilde hesaplanarak kullanıcılara aktarılır.

Ethereum ağındaki yüksek gas ücretleri nedeniyle BSC ile entegrasyon yapılmıştır. Beefy’nin Binance ile uzun vadeli hedefleri arasında yeni stratejiler oluşturmak, projenin büyümesini sağlamak ve hackathon yapmak bulunuyor.

Platformun yerel tokenı BIFI; oy, karar verme gibi topluluk temelli işlemlerde ve staking yaparken kullanılır. Beefy; topluluğa 72 bin, kuruculara 8 bin BIFI token ayırmıştır. Dolaşımdaki BIFI arzı ise 76 bindir. BIFI bulunan borsalar; Binance, Pancakeswap, Bakeryswap, Julswap şeklindedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!