Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Yaşanan Düşüş, Balinaları Hareketlendirdi

Bitcoin geçtiğimiz 24 Nisan günü 3 saatlik bir süre içerisinde %4 civarında bir düşüş yaşamış ve 5.630 dolar seviyelerinden, 5.400 dolarlara kadar gerilemişti. BTC’nin 5.600 dolara çıkması birçok alt koini etkilemese de, düşüş neredeyse bütün piyasayı kızıla boyadı.

Görünüşe göre yaşanan düşüş de birkaç balinayı hareketlendirdi ve 24 Nisan gününde ciddi bir BTC alım satımı gerçekleşti.

İlk olarak 24 Nisan tarihinde BTC’nin tam da düşüş yaşadığı saatlerde bilinmeyen bir cüzdandan bir başka cüzdana 5.000 BTC aktarımı yapıldı. Bunun devamındaki saatler içerisinde toplam değeri 20.000 BTC eden 4 farklı işlem daha gerçekleştirildi.  Daha sonra ise 25 Nisan tarihinde tamı tamına 19.000 BTC’lik bir işlem yapıldı ve balinaların son 24 saatlik süreçte 45.000 BTC’lik alım veya satım yaptığı gözlemlendi.


24 Nisan tarihinde yapılan beş işlemin her birinde 5.000’er Bitcoin olması da dikkat çeken unsurlardan birisiydi. Piyasa dünkü düşüşün ardından hala aşağı yönlü bir grafik çizmekte ve BTC basın saatine göre %3 düşüşle 5.436 dolardan el değiştirmekte.

Bitcoin’in yanı sıra top 10 içerisinde yer alan kripto para birimlerinin Binance Coin hariç hepsi, değer kaybı yaşıyor ve düşüşün ne zaman duracağı belli değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment