Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD Bankacılık Devi İngiltere Merkezli Kripto Para Şirketi İle Bağlarını Kopardı

ABD Bankacılık Devi State Street, Londra merkezli kripto para saklama hizmeti şirketi Copper ile ortak yürüttüğü operasyonları durdurma kararı aldı.

State Street sözcüsü tarafından yakın tarihte yapılan bir açıklamada kripto para saklama şirketi Copper ile ilişkilerinin sona erdiğine yer verildi. Copper’ın perşembe günü kurumsal altyapı hizmetini sonlandırmasını gerekçe gösteren State Street, kendi iç akışlarında bir aksaklık yaşanmayacağını ve hem tokenize menkul kıymetler hem de yerel tokenler için çalışmaların devam edeceğini vurguladı:

State Street ve Copper karşılıklı olarak lisans anlaşmalarını sona erdirmeye karar verdiler ve her iki şirket de kendi ürün geliştirme yaklaşımları dahilinde dijital stratejilerini geliştirmeye devam edecekler.

Yönetim kurulu koltuğunda İngiltere eski Maliye Bakanı Philip Hammond’ın oturduğu Copper, bankacılık deviyle yürüttüğü operasyonlarının sonlanmasına neden olan bu kararının arkasında durdu. Şirketin kurumsal hizmetleri sonlandırırken ileriye dönük daha fazla ekonomik potansiyel barındıran Clear Loop adlı yeni bir iş koluna odaklanacağı belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!