Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD Başkan Adayı: Kripto Para Sektörünü Düzenlememiz Gerekiyor

ABD’deki başkan adaylarından Andrew Yang, günümüzdeki kripto para düzenlemelerinin yetersiz olduğunu ve bu durumun bir an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyor.

Demokrat Parti temsilcilerinden olan ve ABD’nin 2020’deki seçimlerinde başkanlık için yarışacağını açıklayan Andrew Yang geçtiğimiz günlerde kripto paralar hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Yeni startupların gelişimine katkıda bulunmak için Venture For America gibi kuruluşlara yüklü bağışlar yapan Andrew Yang, kripto para gibi yenilikçi teknolojileri de destekliyor gibi görünüyor.

ABD Hükümetinin kripto para ve Blockchain sektörlerini doğru bir şekilde düzenleyemediğini, bazı düzenleyici kuruluşların birbirleriyle çelişen kararlar aldıklarını ve genel olarak bu sektörlerdeki yasal belirsizliklerin çözülemediğini vurgulayan Yang; bu sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtiyor.

Kripto para düzenlemelerinin, bu varlıkların nasıl değerlendirildiğinin, kripto para kullanımıyla ilgili kriterlerin bir an önce açık bir şekilde belirtilmesi gerektiğini söyleyen Yang şöyle ekliyor:

“Yatırımcılara, şirketlere ve genel olarak tüm vatandaşlara bu alanda atacağımız adımların yeniliği ve gelişimi desteklemek için atılacaklarını göstermemiz lazım. Blockchain teknolojisinin büyük bir potansiyeli var.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment