Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tuur Demester: Bitcoin Trilyonlarca Dolarlık Bir Varlık Sınıfı Olacak!

Bitcoin‘in yakın zamanda elde ettiği yükseliş parabolik denilecek kadar şiddetli olmasa da, birçok kişi BTC’nin 5.000 dolara sıçraması ile yeniden umut doldu. Bitcoin’in ara ara 5.300 dolar üzerine çıkması ve basın saatine göre 5.200 üzerinde tutunması ile kripto para piyasasına olan tutum negatiften pozitife çevrildi ancak yine de lider kripto para birimi en yüksek fiyat seviyesinden hala %75 geride.

Adamant Capital tarafından yayınlanan yeni bir araştırma, BTC balinaları tarafından elde tutulan ”akıllı paranın”, şuan birikim aşamasında olduğunu ve birçok büyük yatırımcının BTC toplamaya çalıştığını iddia etmekte. İçinde bulunduğumuz dönemi, ”ayı piyasasının son aşaması” olarak belirten firma, ciddi bir Bitcoin fonu yönetiyor ve kendi araştırmalarında şuan tam olarak alım yapma zamanı olduğunu vurgulamaktalar.

”Bu toplama döneminde, Bitcoin’in yeni boğa piyasası kripto para birimlerini kalıcı olarak multi-trilyon dolarlık bir varlık sınıfı haline getirene kadar,  3.000 dolar ile 6.500 dolar arasında gidip gelmesini bekliyoruz. ”

Tuur Demester konu hakkında yaptığı açıklamanın devamında, büyük çaplı yatırımcıların BTC alımına ilgi duymasına rağmen, bu alımların piyasa düştükçe yapıldığına ve balinaların bu konuda hiçbir acelesinin olmadığına dikkat çekti. Yani kısacası piyasa düşüşe yönelik her darbe yediğinde, biraz daha alım yapılmakta ve balinalar hissettirmeden ellerindeki BTC miktarını artırmaktalar.

Eğer Tuur Demester’in tahminleri doğru çıkarsa, yakın zamanda BTC’nin yeniden 6.000 dolara çıkması mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment