Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2020’de ABD Seçimlerinde Başkan Adayı Olmak İsteyen İsim, Kripto Para Bağış Kampanyası Başlattı

2020 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenecek olan başkanlık seçiminde Demokrat Parti’den aday olmayı amaçlayan Eric Swalwell, kripto para bağış kampanyası başlattığını duyurdu.

Başarılı siyasetçi, bir basın açıklaması yaparak başkanlık kampanyasına kripto para cinsinden katkıları beklediğini ifade ederken, gelecekte Amerika’yı daha teknoloji dostu ve gençlere odaklı bir ülke yapmak için çalışacağını da söyledi.

Amerika’daki milenyum nesli gençleri için kurulan Futures Forum platformunun yönetim kurulu başkanı olan ve teknoloji ile içli dışlı olan 38 yaşındaki siyasetçi, kripto paraların her geçen gün daha da aktif bir şekilde kullanılmaya başladığını söylerken, şunları ekledi:

”Eğer biz izin verirsek, Blockchain teknolojisi dünyayı değiştirecek. Buna şüphem yok. Zaten şu anda günlük hayatımızın büyük bir kısmı online platfromda yaşanıyor. Bunun demokrasimiz için yaşanmayacağını düşünmek yanlış bir fikir olur.”

Başarılı isim aynı zamanda eToro firmasının yaptırdığı bir araştırmaya da dikkat çekti. eToro araştırmasına göre, milenyum nesli insanlarının geleneksel yatırım araçlarına kıyasla Bitcoin’i ve diğer bazı kripto paraları daha ön plana aldığını açıklayan Swalwell, bu bağış kampanyasının bir sebebinin de bu olduğunu söyledi.

Swalwell’in yapacağı kripto para cinsinden bağış kampanyasında ise, Amerika merkezli kripto para girişimi The White Company’nin rol alacağı açıklandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment