Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İtalyan Devi Juventus, Taraftar Tokenini Bir Reklam Filmi ile Tanıttı

İtalya Serie A ve dünya futbolunun en büyük takımları arasında gösterilen Juventus; Binance Chain merkezli Socios platformu ile anlaşarak çıkardığı taraftar kripto parasının tanıtımını resmi sosyal medya hesaplarında yayınladığı bir reklam filmi ile yaptı.

Geçtiğimiz günlerde üst üste 8. lig şampiyonluğunu kazanarak tarihe geçen ve kadrosuna birçok yıldız ismi barından ‘Old Lady’ lakaplı efsanevi takımın resmi hesabında paylaşılan reklam filminde, takımın futbolcuları Daniele Rugani, Miralem Pjanic, Federico Bernardeschi ve Blaise Matuidi yer aldı.

‘Taraftardan daha fazlası ol’ sloganı ile hazırlanan reklam filminin konusu ise, bu üç ismin gol sevinci konusunda yaşadığı bir anlaşmazlık oldu. Daha sonra yaşanan anlaşmazlığı Rugani, ‘bunu taraftarlara soralım’ diyerek çözmeye çalıştı.

Başarılı savunma oyuncusunun başlattığı ankete taraftarlar da, Juventus taraftar tokenini kullanarak katıldı. Anketin çıkan gol sevincinin bir maçta yapıldığı da reklam filminde yer alan bir başka detay olarak dikkat çekti.

Reklam filmi ise, şu sözlerle bitti:

”Sesinizi daha fazla duyurun ve kulübün en önemli kararlarını almasına yardımcı olun. (Tabii ki bir kısmına)”

Bu taraftar tokenlerini daha önce Fransa’nın dev takımı Paris Saint Germain ve İngiltere’nin köklü kulübü West Ham’ın da kullanacağı açıklanmıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment