Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’de Seçim Belirsizliği Kripto Piyasasını Sert Vurdu! Pepe Unchained 2,5 Milyon Dolara Yaklaştı

ABD’de 5 Kasım 2024’te düzenlenecek Başkanlık Seçimi öncesinde yaşanan belirsizlik kripto para piyasasını sert vurdu. Lider kripto para birimi Bitcoin, Perşembe günü son iki ayın en düşük seviyesine ulaşarak ciddi bir gerileme yaşadı.

Son birkaç aydır düşüş eğiliminde olan Bitcoin, bu hafta ABD başkan adayları arasındaki Joe Biden’ın değiştirilme olasılığını ortaya koyan ilk tartışmanın ardından ciddi tepki verdi. 

CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin 56 bin 777 dolar bandına kadar düştükten sonra bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 58 bin dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte yüzde 4’e yakın düşüş gösteren BTC, her zaman olduğu gibi kendisiyle birlikte altcoinleri de aşağı sürükledi. Lider altcoin Ethereum son 24 saatte yüzde 5’ten fazla düşerek 3 bin dolar bandına geriledi. 

Bitcoin ABD’de borsa yatırım fonlarının piyasaya sürülmesinin ardından Mart ayı ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73 bin 803 dolara kadar yükselmişti. Ancak bu yükselişi sürdüremeyen BTC, o dönemden bugüne yüzde 20’den fazla düşüş yaşadı. 

Bitcoin’deki düşüşün en önemli sebeplerinden biri ABD’deki seçim belirsizliği olurken Tokyo merkezli kripto para borsası Mt Gox’un potansiyel Bitcoin akışı da bu gerilemede etkili oldu. Bitcoin’in önümüzdeki günlerde ne şekilde tepki vereceği ve kripto para piyasasını ne yönde şekillendireceği merakla bekleniyor. 

BTC’deki düşüş altcoin listelerini de altüst ederken bazı projeler ise belirsizlik ortamından faydalanıyor gibi görünüyor. İndirimli fiyatlardan yatırım yapma olanağı sunan ön satış coinleri, yatırımcıların kaos dönemlerinde en çok tercih ettiği kripto paralardan oluyor. 

Son dönemlerin öne çıkan ön satış coinleri arasında yer alan Pepe Unchained, en çok yatırım toplayan projelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Gelin birlikte bu projeyi inceleyelim ve Pepe Unchained token satın alma imkanı sunan ön satış etkinliğinin performansına bakalım. 

Pepe Unchained 2,5 Milyon Dolara Yaklaştı

Ethereum blok zinciri üzerindeki bir Katman-2 projesi olan Pepe Unchained, kripto dünyasına hızlı bir giriş yapıyor. Şu ana kadar toplanan fonların 2,5 milyon dolara yaklaştığı ön satış, erken dönem yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 

İlk haftasında 1,2 milyon dolar fon toplayan proje, sonraki iki gün içinde 660 bin dolar daha eklenmesiyle 1,7 milyon dolara ulaştı. Günlük ortalama 111 bin dolar fon toplayan Pepe Unchained, şu ana kadar 2,2 milyon doları aşarak en çok tercih edilen ön satış coinleri arasına giriyor. 

Aşamalı ön satış etkinliği, yatırımcıların fiyatlar yükselmeden projeye katılmak istemesine yol açıyor. Nitekim ne kadar erken aşamada projeye dahil olunursa borsa listelemeleri anındaki kazanç o kadar fazla oluyor. 

Pepe Unchained Token Neden İlgi Görüyor?

Ethereum Katman-2 teknolojisinden yararlanması, Pepe Unchained token satın alma kararı aşamasında ciddi bir teşvik yaratıyor. Daha hızlı işlemler ve düşük ücretler sayesinde Pepe Unchained, kripto dünyasındaki en önemli iki soruna çözüm buluyor. 

PEPU sembolüne sahip projenin native tokeni, Ethereum’dan 100 kat daha hızlı olma ve işlem ücretlerini büyük ölçüde düşürme vaadiyle yola çıkıyor. Ethereum üzerinde olmasının da etkisiyle yüksek APY sunan bir staking mekanizması işleten proje ekibi, topluluk faydasını artırarak yatırımcı çekiyor. 

Pek çok meme coin projesinde olduğu gibi güçlü bir topluluğun önem arz ettiği Pepe Unchained, X ve Telegram kanalındaki takipçi sayısını hızla artırıyor. Popüler YouTube kripto fenomenlerinden olan Jacob Crypto Bury gibi isimlerin Pepe Unchained token’i anlatması, kripto meraklıları arasında artan bir ilgiye yol açıyor. 

Pepe temalı tokenlerin bugüne kadar gösterdiği başarı da Pepe Unchained projesine güç veriyor. PEPE ve PEPECOIN gibi ralli yapan projeler göz önüne alındığında PEPU tokenin 100x yapma potansiyeli oldukça yüksek görünüyor. 

Pepe Unchained Nasıl Satın Alınır?

PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılar için ayrılıyor. Tokenlerin yüzde 30’u, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğine gidiyor. Yüzde 20 pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10 likiditeye, yüzde 10 proje finansmanına ve bir diğer yüzde 10 ise zincir envanterine tahsis ediliyor. 

Ön satış etkinliğinde ilk haftadan 1 milyon dolardan fazla fon toplayan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı fiyat artışı ile karşılaşıyor. Bu strateji, erken dönemde PEPU tokeni benimseyenleri ödüllendirmeyi amaçlıyor. 

PEPU token mevcut aşamada 0,0082596 dolardan alıcı buluyor. Ön satış sayfasındaki geri sayım aracına göre fiyat artışına 1 günden az bir süre bulunuyor. Katılımcılar, PEPU tokenlerini mevcut haliyle yüzde 836 oranında APY ile stake edebiliyor. ETH bloğu başına staking ödülü ise 608,82 PEPU coin olarak belirleniyor. 

PEPU token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile indirimli ön satışa katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!