Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’deki Krizin Etkileri Sürüyor Mu? Popüler Kripto Para Borsasından Asya Adımı!

Winklevoss kardeşlerin kurulan ABD’li popüler kripto para borsası Gemini, Singapur’da yeni bir ofis kurarak operasyonlarını Asya-Pasifik’e genişletecek.

Gemini 19 Haziran tarihinde resmi blog sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda, borsanın Singapur’da yeni bir ofis kurarak faaliyetlerini Asya-Pasifik (APEC) bölgesine genişletmeyi amaçladıklarını açıkladı.

Singapur ofislerinin bölge için bir merkez görevi göreceğini belirten borsa, önümüzdeki 12 ay içerisinde ofisinde 100’den fazla çalışanı istihdam etmeyi hedeflediğini dile getirdi.

Bu kapsamda APEC’in Gemini ve kripto para piyasasının bir sonraki büyüme dalgası için itici güç görevi görebileceklerine dair inancını dile getiren Gemini, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Singapur ofisimiz APEC operasyonlarımız için bir merkez görevi görecek. APEC’in kripto ve Gemini için sıradaki büyüme dalgasında önemli bir itici güç görevi göreceğine inanıyoruz.

ABD hükümetinin kripto para sektörüne dair baskıcı tutumu pek çok aktörü farklı yargı bölgelerindeki yeni fırsatları değerlendirmeye teşvik ediyor. Başta Hong Kong olmak üzere Asya bölgesi pek çok kripto aktörünü cezbeden bölgeler arasında üst sıralarda yer alıyor.

Gemini kurucu ortaklarından Cameron Winklevoss, geçtiğimiz aylarda bir sonraki Bitcoin (BTC) boğasının Asya kaynaklı olacağını iddia etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!