Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gemini Kurucusu Bir Sonraki Bitcoin Boğası Asya Merkezli Olacak Dedi: CZ Yanıt Verdi

Kripto para borsası Gemini’nin kurucusu Cameron Winklevoss bir sonraki kripto para boğasının Asya merkezli olacağını öne sürerken Binance CEO’sunun alternatifi ise Orta Doğu’dan yana oldu.

Cameron Winklevoss yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, bir sonraki kripto boğasının nasıl gerçekleşeceğine dair tahminlerde bulundu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve ABD merkezli diğer düzenleyici kurumların artan baskısı nedeniyle bir sonraki boğa koşunun Asya merkezli olabileceğini öne sürdü.

Açık kurallar ve yapıcı yaklaşımlar sunmayan hükümetlerin hızla hareket eden kripto piyasasının tozu altında kalacağını belirten Winklevoss, bu durdurulamaz piyasanın onu kucaklayan hükümetleri ödüllendireceğini vurguladı:

Çalışma tezim, bir sonraki boğa koşusunun Asya’da başlayacağı yönünde. Bu durdurulamaz ivme, kriptonun küresel bir varlık sınıfı olduğunu ve ABD’nin yalnızca iki seçeneğe sahip olduğunu hatırlatacak: onu kucaklayın ya da geride kalın.

Kriptonun yaklaşmakta olan fırsatını 2000’li yılların başlarında yaşanan internetin yükselişine benzeten kurucu ortak, benimseyici adım atmayan herkesin gelecekte bu fırsatı kaçıranlar listesine ekleneceğini altını çizdi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ise Winklevoss’ın gönderisine yaptığı yorumda farklı bir alternatif senaryo öne sürdü. Yanıtında, “Orta Doğu’dan başlayalım?” ifadesine yer veren CZ, ayı sezonu boyunca gerek Bahreyn gerek Birleşik Arap Emirlik‘lerinde yaptığı ciddi yatırım ve ortaklıkları akıllara getirdi.

Hem CZ hem de Winklevoss’ın ortak görüşü ise sıradaki boğa koşusunun ABD ve Avrupa ülkeleri dışında başlayacağı düşüncesi oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!