Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Kongre Üyesinden Regülasyon Yorumu

Amerika Birleşik Devletleri Kongresi’nin bir üyesi olan Kuzey Karolina bölgesini temsilen mecliste yer alan Patrick McHenry, yaptığı açıklamada kripto para ve Blockchain alanındaki regülasyon sorunlarına değindi.

Başarılı isim, katıldığı bir podcast yayınında, regülatör kurumların fikirlerinin, büyük bir hızla yinelenen piyasayı anlık olarak karşılamakta ‘yetersiz’ kaldığını belirtirken, Bitcoin’in son dönemde potansiyelini de giderek daha net bir şekilde göstermeye başladığını söyledi.

McHenry, şöyle konuştu:

”Benim ilk fikrim, hükümetin bu alanda negatif bir tavır takınacağı ve tüm inovasyonu yok edebilecek tedbirler alabileceği yönündeydi. Ancak bu alanda beklediğimden daha iyisi oldu. Şu anda kongre artık bu sektör ile ilgili olarak her geçen gün biraz daha fazla bilgi sahibi oluyor ki bu güzel bir şey. Ancak elbette tüm bu süreçlere ek olarak şu anda ‘gerçek’ bir regülasyon için hükümetin halen çok daha fazla çalışması gerekiyor.”

Başarılı siyasetçi, aynı zamanda hükümetin bu regülasyon sürecini en iyi şekilde atlatması için bazı ofisler kurması ve testler yapması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment