Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Popüler Sunucu Son Bitcoin Yükselişini Yorumladı: Manipülasyon, Satın!

ABD’nin popüler sunucusu Jim Cramer, Bitcoin’in yaşadığı son yükselişe şüpheyle yaklaştığını ifade etti.

Jim Cramer CNBC’de düzenlediği Mad Money programında, son günlerde yaşanan gelişmeler ışığında piyasayı değerlendirdi. Amerika’nın bankacılık krizinin kıyısında olduğu bu günlerde geleneksel piyasaların durumundan bahsederken süreçten yükselişle çıkan Bitcoin hakkında da açıklamalarda bulundu.

Bitcoin konusundaki eleştirel tutumunu sürdüren nitelikteki açıklamalarında Cramer, yaşanan fiyat hareketliliği hakkında endişe duyduğunu ve bu yükselişin olumlu olmadığını ifade etti. Sözlerine yaşanan ayı sezonunu da Bitcoin’in merkeziyetsizliğinin düzenlemeleri ve kontrol edilebilirliği güçleştirmesine bağladı.

Yaptığı açıklamalara Bitcoin’in büyük kurum, bankalar ve varlıklı insanlar tarafından manipüle edildiğine inandığını söyledi. Ayrıca programı sırasında seyircilere “Lütfen bana Bitcoin’in manipüle edilmediğini savunmayın.” diyerek çıkışta bulundu.

Bitcoin konusundaki değerlendirmelerini yaşanan bu 24.800 $‘lık yükselişte “Ben olsam bu rallide Bitcoinlerimi satardım.” ifadelerini kullanarak sonlandırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!