Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US Popüler 2 Kripto Parayı Delist Edecek: Proje Ekibinden Açıklama

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD iştiraki Binance.US, popüler 2 altcoin’i delist edeceğini açıkladı.

Binance.US, Helium (HNT) ve JasmyCoin’i (JASMY) 21 Mart tarihinde delist edeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, söz konusu varlıkların artık beklenen standartları karşılamadığına ve bu sebeple platformdan kaldırılacağına yer verildi:

Binance.US’de listelediğimiz her dijital varlığı, beklediğimiz mükemmellik standardını karşılamaya devam ettiğinden emin olmak için periyodik olarak gözden geçiririz. Bir dijital varlık artık yüksek standartlarımızı karşılamadığında veya sektör koşulları değiştiğinde, etkilenen varlıkla ilgili daha derinlemesine bir inceleme yapar ve daha fazla eylemin gerekli olup olmadığını değerlendiririz (örneğin listeden çıkarma).

Binance.US tarafından aktarılan bilgilere göre HNT ve JASMY yatırma işlemleri TSİ 20 Mart 17.00‘da sonlandırılacak. Bununla birlikte HNT/USD, HNT/USDT ve JASMY/USDJASMY/USDT işlem çiftlerinin ticareti TSİ 21 Mart 18.00‘da tamamen durdurulacak. Açıklamaya göre para çekme işlemleri kullanıcıları mağdur etmemek için devam edecek.

Helium ekibinden açıklama

Helium ekibi konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yaşanan gelişmelerin farkında olduklarını ve kullanıcılara varlıklarını Binance üzerinden çekmeleri gerektiğini hatırlattı. Binance tarafından alınan bu kararı “hayal kırıklığı” olarak niteleyen Helium cephesi, Binance.US ile yakın temas halinde olmaya ve onları ağın temel girişimleri hakkında eğitmeye devam edeceğini vurguladı:

Binance.US ile bağlantılı tüm Helium katılımcıları kendi güvenlikleri için açık kaynaklı Helium Wallet uygulamasını kullanarak HNT’lerini cüzdanlarına çekmeyi veya şu anda HNT işlem çiftlerini destekleyen diğer 20’den fazla platformdan birine geçmeyi düşünmelidir. Helium Vakfı, Binance.US ile yakın temas halinde olmaya devam edecek ve onları ağın temel girişimleri hakkında eğitmeyi sürdürecektir.

CoinGecko verilerine göre HNT son 24 saat içerisinde %3 yükselişle 2,35 dolardan, JASMY ise %3,6 yükselişle 0,0055 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!