Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Popüler Sunucudan Binance-SEC Davası İçin “Yıkıcı” Yorumu

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Binance’e açılan davayı “yıkıcı” olarak tanımladı.

Jim Cramer yakın tarihli bir gönderisinde SEC’nin Binance’e açtığı davaya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son günlerde kripto para piyasasını kasıp kavuran bu davanın yıkıcı olduğunu dile getiren Cramer, Binance destekçilerini daha zor günler beklediğini ima etti.

Sunucu, Binance savunucularının sahte görünen bir şey sürdürmek için gerçek sermayelerini harcamak durumunda kalacağını belirtirken karamsar tavrını korudu:

Kripto paraları desteklemek için her gün uğraşanlar, bundan sonra aşırı şekilde çalışmak zorunda kalacaklar. SEC’in Binance bilgilendirmesi o kadar yıkıcı ki, bu şirketin savunucuları ciddi bir vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalacak. Bununla birlikte sahte gibi görünen bir şeyi sürdürmek için gerçek sermaye harcamak durumunda kalacaklar.

Sunucu tarafından yapılan bu paylaşım Binance CEO’su Changpeng Zhao‘nun (CZ) da dikkatini çekti. CZ, gönderinin altına yaptığı yorumda, “saygı” anlamını taşıyan bir emoji kullanmakla yetindi.

SEC, kripto para borsası Binance ve CEO CZ’ye müşteri fonlarını kötüye kullanmanın yanı sıra 13 suçlamada bulundu. Davanın uzun bir süre devam etmesi ve etkilerinin zaman içerisinde ortaya çıkması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!