Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US’den SEC’e Karşı İlk Adım Geldi: 102 İşlem Çiftini Delist Ediyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD kolu Binance.US, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan davanın ardından 102 işlem çiftini delist edeceğini açıkladı.

Binance.US cephesi SEC davasının ardından ilk adımı attı. Binance.US resmi web sitesi üzerinde yaptığı açıklamada, TSİ 8 Haziran Perşembe günü 19.00 itibariyle 102 işlem çiftini delist edeceğini duyurdu.

Delist edilecek işlem çiftleri şu şekilde:

USDT paritesi: 1INCH/USDT, AAVE/USDT, ALICE/USDT, ALPINE/USDT, ANT/USDT, APE/USDT, API3/USDT, ASTR/USDT, AUDIO/USDT, AXS/USDT, BAL/USDT, BAND/USDT, BAT/USDT, BCH/USDT, BICO/USDT, BNT/USDT, BOND/USDT, CELO/USDT, CELR/USDT, CHZ/USDT, CLV/USDT, COMP/USDT, COTI/USDT, CRV/USDT, CTSI/USDT, DAR/USDT, DGB/USDT, DIA/USDT, EGLD/USDT, ENJ/USDT, ENS/USDT, EOS/USDT, FLOW/USDT, FORTH/USDT, GAL/USDT, GLM/USDT, GTC/USDT, ILV/USDT, IMX/USDT, IOST/USDT, KDA/USDT, KNC/USDT, KSM/USDT, LAZIO/USDT, LOKA/USDT, LOOM/USDT, LPT/USDT, LRC/USDT, LSK/USDT, LTO/USDT, MANA/USDT, MKR/USDT, NEO/USDT, NMR/USDT, OGN/USDT, OMG/USDT, ONT/USDT, OXT/USDT, PAXG/USDT, POLYX/USDT, POND/USDT, PORTO/USDT, PROM/USDT, QNT/USDT, QTUM/USDT, RARE/USDT, REEF/USDT, REN/USDT, REQ/USDT, RLC/USDT, ROSE/USDT, SANTOS/USDT, SKL/USDT, SLP/USDT, SNX/USDT, STG/USDT, STMX/USDT, STORJ/USDT, SUSHI/USDT, SYS/USDT, T/USDT, TFUEL/USDT, TLM/USDT, VITE/USDT, VOXEL/USDT, VTHO/USDT, WAXP/USDT, XEC/USDT, YFI/USDT, ZEC/USDT, ZEN/USDT,ZRX/USDT.

BTC paritesi: ATOM/BTC, BCH/BTC, DOT/BTC, LRC/BTC, MANA/BTC, UNI/BTC, VET/BTC ve XTZ/BTC.

BUSD paritesi: HBAR/BUSD ve ONE/BUSD.

Binance.US ayrıca Convert (Dönüştür) ve OTC Ticaret Portalı hizmetleri için de güncellemeler yaptı. Açıklamaya göre Binance.US, Convert hizmetini yeniden düzenleyerek desteklenen işlem çifti sayısını 226’ya düşürecek. Convert hizmeti USDT, USDC, BNB, ETH, BTC, FET, ATOM, APT, MATIC, LTC, DOGE, SHIB, FTM, APE, SOL, LINK, ADA, DOT, GALA ve AVAX için hala mevcut olacak ve bunun yanı sıra USD de dahil edilecek. Convert hizmeti için maksimum işlem tutarı ise 10.000 dolar olarak değiştirildi.

Öte yandan Binance.US, OTC Ticaret Portalı hizmetini ise geçici olarak durdurdu. Binance.US, OTC Ticaret Portalı hizmetinin yeniden aktif edilmesi halinde yeni bir duyuru yayınlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!