Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Senatörden Kızdıran Kripto Para Yorumu: Var Olmaları İçin Bir Neden Yok!

ABD’li Senatör Jon Tester, kripto para birimlerinin hiçbir amacı ve dayanağı olmadığını iddia ederek var olmamaları gerektiğini öne sürdü.

Senatör Jon Tester NBC News‘de katıldığı 11 Aralık tarihli “Meet the Press” programında, kripto para birimlerinin var olması için bir neden olmadığını düşündüğünü belirtti. Tester, kripto para birimlerinin düzenlenmemesi gerektiğini çünkü bu durumun onlara meşrutiyet kazandıracağını dile getirdi.

Senatör kripto paraların kendisi için koku testini geçemediğini, konuyu bilen kişilere danıştığında ise kendisine türevlerden başka ne olduğunu açıklayacak birini bulamadığını ifade etti. Tester, yakın geçmişte bazı regülatörlere bu piyasası düzenlememeleri gerektiğini, eğer regülasyon gelirse insanların kripto para birimlerinin meşrutiyetine daha fazla inanacaklarını söylediğini belirtti.

Senatör, kripto para birimlerinin varlığına ihtiyaç duyulması için bir sebep göremediğini ifade ederken regülasyonlar ve finans üzerine uzmanlığı olmadığının da altını çizdi.

Sosyal medyada ise birçok yatırımcı senatörün görüşlerini eleştirdi. Kullanıcılar genel olarak Tester’ın uzmanlığı olmayan bir konuda umarsızca yorum yapmasından rahatsız olduklarını dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!