Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Yatırımcıların Yasaklı Token’den Satın Aldığı Ortaya Çıktı!

Bitfinex kripto para borsasının yaşadığı zor günler ve New York Başsavcılığı tarafından Tether rezervinden elde ettiği 850 milyon doları kaybetmesi sonrası IEO yaparak piyasaya sürdüğü Unus Sed Leo (LEO) token’i yeni ortaya çıkan bir bilgiye göre ABD’li yatırımcılara satılmış olabilir.

Arrington XRP Capital’in önde gelen ismi Michael Arrington Twitter üzerinden yaptığı açıklamada söz konusu IEO esnasında satışın ABD’li yatırımcılara kapalı olmasına rağmen bunu aldığını itiraf etti.

Bunun yanı sıra Arca kripto para yatırım fonu da off-shore bir iştiraki aracılığıyla LEO satın aldığını açıklamıştı. Ancak özellikle off-shore hesaplar veya yöntemler kullanılarak yasaklı olan bir satın alım yapmak bu kullanıcıların başına ekstra bela açabilir. Bitfinex’in üst firması iFinex hala izni olmadan New York vatandaşlarına alım satım hizmeti sunmaktan dolayı soruşturma geçirmekte ve bütün bu itiraflar firmanın başını ciddi anlamda sıkıntıya sokabilir.

Buna rağmen Bitfinex’in LEO satışı ile çok kısa sürede 1 milyar dolar elde etmesi de önemli bir başarı olarak tarihe geçti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment