Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Cüzdanı Abra Bazı Değişiklikler Yapıyor

Kripto para şirketlerinden Abra, ülkedeki yasal belirsizlikler nedeniyle ABD‘deki müşterilere özel bazı değişikler yapma kararı aldı.

Dünya genelindeki kripto para yatırımcılarına cüzdan hizmeti veren Abra günümüzde Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, QTUM, OmiseGO ve daha birçok farklı kripto parayı destekliyor.

Abra birbirinden farklı kripto paraları destekliyor olsa da ABD’deki müşteriler artık bu hizmetlerden tamamen faydalanamayacaklar.

Abra kısa süre önce bir duyuru yayınladı ve ABD’deki müşterilerine artık kısıtlı hizmet sunacağını açıkladı.

Yeni Değişiklikler

ABD’deki kripto para yatırımcıları artık Abra’yı kullanarak QTUM, Bitcoin Gold, EOS, OmiseGo, Status gibi kripto paralarını saklayamayacaklar.

Şu anda ABD’de ikamet edip Abra cüzdanında bu kripto paraları tutan kişilerin bu kripto paraları çekmek veya başka bir kripto paraya dönüştürmek için 29 Ağustos tarihine kadar süreleri var.

Eğer bu kullanıcılar cüzdanlarındaki kripto paraları 29 Ağustos tarihine kadar diğer kripto paralara dönüştürmezlerse bu kripto paralar otomatik olarak Bitcoin’e dönüştürülecek.

Abra’nın getirdiği tek değişiklik bu değil. Abra özellikle New York içerisinde ikamet eden kullanıcılarına özel bazı kararlar da aldı. Şirketin bu yeni kararına göre New York’ta yaşayan Abra kullanıcıları artı American Express kartlarını kullanarak cüzdana doğrudan para aktaramayacak, cüzdandan para çekemeyecekler.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment