Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Fiyatı Yıl Sonunda 20 Bin Dolar Olabilir”

Kripto para sektörünün meşhur isimlerinden Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının bu yıl sonunda 20 bin dolara çıkabileceğini düşünüyor.

Galaxy Digital’ın CEO’su olan Mike Novogratz günümüzde aktif olarak kripto para ticareti yapıyor. Kripto paralar hakkında genel olarak olumlu görüşlere sahip olan Novogratz, piyasanın geleceğine de ümitli gözlerle bakıyor.

Novogratz, kısa süre önce Bloomberg’e bazı demeçler verdi ve piyasanın geleceğiyle ilgili kişisel tahminlerini paylaştı.

Bitcoin’in birkaç aylık bir süreç içerisinde 4 bin dolardan 13 bin 500 dolara kadar yükseldiğini hatırlatan Novogratz, Bitcoin’in şu an için kendini toplamaya çalıştığını söylüyor. Bu toplanma sürecinde Bitcoin fiyatının 10 bin-14 bin dolar aralığında seyredeceğini söyleyen Novogratz, fiyatın yükselişe geçmeden önce 8 bin 500 dolara kadar düşebileceğine inanıyor:

“Umarım fiyat o kadar düşmez ama düşecek olursak şahsen şaşırmam. Ama işe öbür taraftan bakıp bu yeni kurumları görünce…belki yıl sonuna doğru bu fiyat aralığını aşıp yeniden 20 bin dolara çıkarız diye düşünüyorum.”

Değeri birkaç ay içerisinde birkaç bin dolar artış gösteren Bitcoin şu sıralar pek çok kişinin tahmin ettiği gibi kendini toparlamaya çalışıyor. Bundan birkaç gün önce 10 bin dolar barajının altına düşen Bitcoin geçtiğimi gün bu barajın üstüne çıkmıştı. Şu anda baktığımızda ise fiyatın yeniden bu barajın altına indiğini görüyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment