Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Yeniden Yükselecek mi?

Geçtiğimiz gün küçük çaplı bir yükseliş yaşayan Bitcoin an itibarıyla değer kaybediyor. Bitcoin şu anda 9 bin 700 dolar seviyesinde seyrediyor.

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün iyi bir ivme yakalayarak 10 bin 100 dolar seviyesinin üstüne çıkmayı başarmıştı. Ancak 10 bin 200 dolar seviyesinde güçlü bir direnişle karşılaşan Bitcoin o seviyeyi kıramadı ve hemen ardından değer kaybetmeye başladı.

Bitcoin fiyatı an itibarıyla 9 bin 740 dolar gibi bir fiyata sahip. Bitcoin’in bu seviyenin üstüne çıkabilmesi için küçük de olsa bir ivme yakalaması gerekiyor. Çünkü Bitcoin‘i önce 9 bin 760, daha sonra ise 10 bin dolar seviyesinde iki güçlü direniş bekliyor.

Fiyat Nereye Gidiyor?

Bitcoin fiyatı bugün ilerleyen saatlerde tam olarak hangi yöne doğru hareket edecek bilinmiyor. Ancak fiyatın yükselişe geçmesi halinde oldukça iyi bir performans izleyebiliriz.

Bitcoin fiyatının yükselişe geçebilmesi için öncelikle birkaç farklı direniş noktasının kırılması gerekiyor. Eğer Bitcoin rüzgarı arkasına almayı başarır ve harekete geçerse fiyatın yeniden 10 bin doların üstüne çıktığını görebiliriz.

Bitcoin’in oldukça sağlam bir ivme yakalaması halinde fiyatın 10 bin 200 dolara kadar yükseldiğini görebiliriz. Bitcoin o seviyeden sonra biraz daha yükselmeye devam edebilir.

Düşerse Ne Olur?

Bitcoin fiyatı an itibarıyla 9 bin 500 ve 9 bin 650 dolar seviyelerinden destek alıyor. Dolayısıyla ani bir düşüş halinde Bitcoin’in bu seviyelerden birinde durakladığını görebiliriz.

Eğer yüklü bir satış gerçekleşir ve Bitcoin fiyatı sağlam bir düşüş yaşamaya başlarsa bu destek noktalarının kırıldığını görmemiz de mümkün. Eğer böyle bir senaryo yaşanırsa Bitcoin fiyatı günü 9 bin 500 doların altında kapatabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment