Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Abra CEO’su: Bitcoin 250.000, Ethereum 40.000 Dolara Ulaşabilir

Kripto para cüzdanı uygulaması ile finansal hizmet veren teknoloji şirketi Abra’nın CEO’su Bill Barhydt Ethereum’un bitcoinden daha fazla artacağını yönündeki düşüncelerini açıkladı ve fiyat tahmininde bulundu.

Bill Barhydt CNBC’ye verdiği röportajda hem bitcoin’i hem de ethereum’a övgülerde bulundu ve Etherum blockchain’inin NFT’lerde, DeFi protokollerinde, stablecoin’lerde ve blockchain oyunlarında kullanılıyor oluşundan kaynaklı daha fazla değerleneceğini düşündüğünü söyledi.

CEO, Etherum’un bu yıl gerçekleşmesi planlanan Proof-of-Stake yükselmesiyle birlikte Haziran veya Temmuz ayında satış baskısının oluşabileceği ve geri çekilmeler yaşanabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Barhydt, yazım esnasında 2570 dolar civarlarında bulunan Ethereum için 30 ila 40 bin dolara kadar artış ön gördüğünü söyledi. Ulaşamamasındaki tek engelin ise işlem ücretlerinin yüksek olmasından kaynaklanabileceğini belirtti. Ancak CEO’ya göre Proof-of-stake’e geçiş ile birlikte işlem ücretleri azalırsa bu seviyelere çıkması için herhangi bir engel kalmıyor.

Ethereum tahminiyle birlikte Bitcoin tahmini de yapan Bill Barhydt, bitcoin fiyatının 250.000 dolara ulaşmasını bekliyor.

Ayrıca Finder.com’daki uzman paneli, ethereum fiyatının 2030 yılına kadar 50 bin dolara ulaşabileceğini tahmin etmişti ancak daha sonra bu tahmini 26.338 dolara düşürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!