Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Abra CEO’su: Bitcoin’in Zamanı Geldi

Kripto para cüzdanı ve borsası Abra CEO’su Bill Barhydt, şu an için mevcut ekonomik durumun ve küresel gidişatın tam olarak Bitcoin’e hizmet edecek durumda olduğunu düşünüyor. Ünlü CEO, bu krizin en çok Bİtcoin’e yarayabileceğini ve tam anlamıyla “Bitcoin’in zamanının geldiğini” vurguladı.

Abra CEO’su, Anthony Pompliano ile gerçekleştirdiği röportajında Bitcoin‘in yeni bir varlık sınıfı olarak kabul edilme vaktinin geldiğini vurgulad. ABD hükümetinin enflasyona rekor kırdıracak hamlelerde bulunduğunu belirten CEO, bunun sınırlı arza ve düşük enflasyon oranına sahip BTC için bir fırsat olduğunu belirtti.

Enflasyon, Bitcoin’e Olan İlgiyi Tetikleyecek

Barhdyt ABD hükümetinin enflasyon hedefinin %4 olduğu dedikodularını duyduğunu belirterek, bunun büyümeyi sürdürmek için zorunlu bir hedef olduğunun düşünüldüğünü vurguladı. Böyle bir gelişme sadece ABD ekonomisi için değil, aynı zamanda küresel ekonomi için de büyük bir sorun anlamına gelmekte. Barhydt de ABD hükümetinin insanların parasının değerini korumak için hiçbir şey yapmadığını ve bunun Bitcoin ile mümkün olduğunu belirtti:

“Onların ilk amaçları da hiçbir zaman sizin paranızı veya varlığınız korumak olmadı ve hiçbir zaman da olmayacaktır. Onlar, sistemde hareket oluşturmak için sizin paranızın değerini sıfırlamayı bile göze alırlar.”

CEO, ABD Dolarının son 100 yıllık sürede değerinin %99’unu kaybettiğini belirterek, çarenin Bitcoin olduğunu ifade etti. Bitcoin’in insanlara ekonomik özgürlük verdiği bilinen bir gerçek. Bunun enflasyona karşı koruma sağlayıp sağlamadığının sonucunu ise önümüzdeki 2 yıl içerisinde görebiliriz.

Dünyanın en ünlü yatırımcılarından birisi olan Dave Portnoy da kısa süre önce Bitcoin yatırımı yaptığını açıkladı ve bu durum 2 yıl sonra sonucun BTC lehine olabileceğine işaret ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment