Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yerli Bitcoin Borsası Bitexen, 9 Yeni Kripto Parayı Listeledi

Türkiye’nin sayılı Bitcoin ve kripto para borsalarından birisi olan Bitexen, özellikle 2020 yılında ciddi bir başarı elde etti ve birçok kripto para yatırımcısının radarına girdi. Hem düzenlediği kampanyalar hem de kendi token’ı Exen Coin’in el ettiği değer artışı ile adını sıklıkla duymaya başladığımız Bitexen, şimdi de yeni bir listeleme haberi ile gündemde. 

Bitexen 9 Kripto Para Birimini Listeledi

Bitexen tarafından yayınlanan basın açıklamasında Kava (KAVA), Waltonchain (WTC), Tezos (XTZ), Bluezelle (BLZ), Syscoin (SYS), Aave (LEND), Decentraland (MANA), Kyber Network (KNC) ve Ark‘ın (ARK) listelendiği ifade edildi. Bitexen açıklamasının devamında platformdaki toplam coin sayısına da vurgu yapıldı:

“Yeni 9 ayrı kripto para ile büyümeye devam eden, Türkiye’nin en geniş pazarına sahip Kripto Para Alım-Satım Platformu Bitexen, mevcut ürün çeşitliliğini 73’e yükseltti.”

EXEN Coin’in Yükselişi Devam Edebilir

Bitexen 2018 yılından beri Türkiye içerisindeki kripto para sektörünün bir parçası konumunda. Borsa özellikle EXEN Coin ile ilgili kampanyaları ve airdrop’u ile ciddi ses getirmişti. İlk başlarda 1 TL’nin bile altında değere sahip olan EXEN Coin bu kampanyanın devamında 25 TL’ye kadar yükseldi. EXEN Coin diğer popüler kripto para borsalarının token’ları gibi bir işleve sahip. Bu sebeple EXEN Coin’in de her borsa token’ı gibi ciddi bir yükseliş elde etmesi normal karşılanıyor.

Türkiye içerisinde bunu yapan ilk kripto para borsası konumundaki Bitexen, listelediği yeni kripto para birimleri ile borsanın likiditesini, kullanıcıların seçeneklerini ve EXEN Coin’in kullanım alanını genişletmiş oluyor. Bitexen’in Papara gibi platformlarla çalışması da yeni listelenen kripto paraların yatırımcı kitlesi için avantaj sağlayabilir. Listelenen kripto paraların büyük bir çoğunluğunun ise DeFi odaklı olması ilgi çekmekte.

DeFi sektörü kesinlikle 2020 yılına damga vurdu ve vurmaya da  devam ediyor. Compound ve Balancer ile başlayan furya, KNC, MANA, LEND ve YAM gibi projelerle devam ediyor. Bitexen’in yaptığı listelemeler de bu furyaya destek çıkar nitelikte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment