Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çılgın Yatırımcıdan Bitcoin ve Chainlink Yatırımı!

Yatırım dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Dave Portnoy, Bitcoin fiyatı ile ilgili konuştu. Winklevoss kardeşlerden Bitcoin ile ilgili bir ders alan Portnoy, Bitcoin ve Chainlink’e yatırım yaptı.

Bitcoin fiyatının 11.500 dolar seviyesinde seyrettiği şu saatlerde kripto para takipçilerini sevindirebilecek yeni bir gelişme yaşandı. Son zamanlardaki açıklamalarıyla finans dünyasının en ünlü isimlerinden biri haline gelen Portnoy, Bitcoin’e 200 bin dolarlık yatırım yaptı. Portnoy, kripto para yatırımı için ayırdığı 250 bin dolarlık bütçesinin geri kalanını Chainlink almak için kullandı.

Bitcoin Almaya Karar Verdi

Bir milyondan fazla takipçisiyle finans dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Portnoy, geçen hafta Bitcoin ile ilgili bir açıklama yaptı. Bitcoin’in nasıl çalıştığını, nasıl kullanıldığını öğrenmek istediğini söyleyen Portnoy, Winklevoss kardeşleri kendisine Bitcoin ile ilgili bir ders vermeye çağırdı.

Gemini’nin kurucuları Cameron ve Tyler Winklevoss, bu çağrının ardından Portnoy ile buluşarak kendisine hem kripto paralar ile ilgili genel bir bilgi verdiler hem de nasıl kripto para alacağını gösterdiler. Bu anları kayıt altına alan Portnoy; yayın sırasında kripto para da satın aldı.

Yayın sırasında kripto para yatırımı için “çeyrek milyon dolar” para ayırdığını söyleyen Portnoy; girdiği borsada hemen hemen 200 bin dolarlık Bitcoin satın aldı. Portnoy daha sonra Winklevoss kardeşlere “Chainlink alınır mı?” diye sordu. Portnoy aldığı yanıtların ardından portföyünün bir kısmını da son günlerin popüler ismi Chainlink’e ayırdı ve 50 bin dolarlık LINK aldı. Portnoy, bir daha kripto para alıp almayacağı sorusuna ise “duruma göre değişir” diyerek yanıt verdi.

Kripto Para Piyasası İçin Olumlu

Barstool Sports’un kurucusu olan Portnoy genelde hisse piyasasına yatırım yapıyor ve bu piyasayı takip ediyor. Portnoy hisse piyasasında izlediği yatırım stratejilerini ve aldığı kararları sosyal medya hesaplarından paylaşıyor ve piyasalardaki gelişmeleri yorumluyor. Kendisi bundan sadece birkaç gün önce Shopify hisseleri yüzünden 40.000 dolar kaybettiğini söyleyip büyük ilgi görmüştü.

Portnoy gibi ünlü bir hisse yatırımcısının kripto para piyasasına da giriş yapmış olması bullish bir gelişme olarak yorumlanabilir. Kendisinin Twitter hesabından yaptığı Bitcoin yorumları da şimdiden kripto para camiası tarafından büyük ilgi görmeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment