Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Açıkladı: Chainlink Fiyatı Yükselmeyi Sürdürecek Mi?

DeFi tabanlı veri akış platformu olarak bilinen Chainlink, 2019 yılından önce birçok yatırımcının duymadığı veya dikkat etmediği bir kripto para projesiydi. Ancak her şey 2019 yılı itibariyle DeFi projelerinin daha çok bilinir olması ile başladı. 2020 yılında ise LINK tam anlamıyla patlama yaşadı ve kripto para sektörünün en hızlı büyüyen ekosistemlerinden birisi haline geldi.

LINK bu büyümesini ve 1 Ocak tarihinden bu yana %600’ün üzerinde değer kazanmasını hem FOMO’ya hem de yaptığı ortaklıklara borçlu. Google Cloud’un yanı sıra Kyber Network, Aave ve bunun gibi birçok DeFi projesi ile ortaklık imzalayan LINK şu an DeFi piyasasının büyük bir kısmına veri aktarımı sağlıyor.

Josh Rager LINK Yükselişinden Emin

Neredeyse her gün rekor tazeleyen LINK, basın saati itibariyle 17 dolardan işlem görüyor ve kırdığı rekorun hemen ardından yeniden yükselişe geçti. Peki LINK yükselişi önümüzdeki günlerde de devam edecek mi? Yatırımcıların bir kısmı sert düşüş beklentisi içerisine girse de ünlü kripto para analisti Josh Rager, yükselişin süreceğini düşünüyor.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1293907809424171009

Rager yayınladığı grafikte fiyatın önce 16 dolar seviyelerine esneyeceğini, bunun devamında ise 17,74 doları kırıp 18,5 dolara kadar yükseleceğini ifade etti. Bu da LINK’in yeni bir rekor kıracağı anlamına geliyor.  Rager daha önce de 9 dolardan LINK aldığını açıklamıştı ve şu an neredeyse iki kat getiri elde ettiğini söylemek mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment