Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Abra CEO’su: Kripto Paralar Yakın Gelecekte Çok Daha Fazla Kullanılacak!

Daha önce yaptığı açıklamada Bitcoin’in 50 bin dolar olacağını ifade eden kripto para şirketi Abra’nın CEO’su Bill Barydth, bu sefer de kripto paraların yakın gelecekte çok daha fazla kullanılır olacağını belirtti.

CNBC’ye bir demeç veren başarılı yönetici, kripto paralar ile ilgili olarak insanların bilinçlenmesi için halen bir zaman gerektiğini belirterek, bu bilincin artması ile birlikte çok daha fazla sayıda insanın kripto para kullanacağını ve de kripto para yatırımı yapmaya başlayacağını belirtti.

Kripto paraların kesinlikle bir dolandırıcılık aracı olmadığını ve bu yönde yapılan yorumların yanlış olduğunu belirten Barydth, sektörün de genel olarak büyük çapta bir kullanım artışına yavaş yavaş hazırlandığını ifade etti.

İnsanların Bitcoin ile ilgili olarak şüpheye kapılmalarının olağan bir şey olduğunu da belirten Barydth, özellikle Kasım 2017’den bu yana yaşanan gelişmelerin insanların bu şüphesine katkıda bulunduğunu söyledi. Aynı zamanda Bitcoin ve diğer kripto paraların henüz çok yeni birer sınıf olduğunu belirten başarılı yönetici, zaman içinde hem sektörün olgunlaşacağını ifade etti, hem de bununla birlikte kullanım oranlarının ciddi şekilde artacağını ifade etti.

Cüzdan uygulaması olan Abra’nın sahibi olan Barydth, her gün yeni müşterileri portföylerine eklediklerini ancak birçok müşterinin sisteme kaydolmasına rağmen Bitcoin ve diğer kripto paralar ile ilgili hayli az bilgiye sahip olduğunu ifade etti. Bu durumun düzelmesi ile birlikte kripto paraların daha efektif bir rol üstlenebileceğini belirten başarılı yönetici, sözlerine ise daha sonra son verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment