Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avustralya’da Yer Alan Bir Adanın Yeniden İnşası İçin ICO Düzenleniyor

Avustralya’da yer alan Great Keppel adası, yeniden inşaa edilip düzenlenecek. Ancak enteresan bir durum da var. Adanın yapılması planlanan ve 300 milyon dolara mal olacağı belirtilen bu yeni düzenlemesi için ICO düzenlenecek!

Lüks bir yerleşim yeri olarak da bilinen ve genellikle maddi durumu hayli iyi kişilerin ikamet ettiği adada faaliyet göstermeyi planlayan bir kripto para konsorsiyumunun, adanın yeniden inşası için gerekecek masrafı bir ICO çıkararak karşılamak istediği belirtilirken, konu ile ilgili gerekli çalışmalara da start verildiği kaydedildi.

750 adet lüks villa, 300 adet ultra lüks apartman ve 5 yıldızlı otel inşası için kolları sıvayan ekibin adayı oldukça çekici bir merkez haline getirmeyi planladıkları da ifade ediliyor. Bunu yapmak için GKI adında bir token çıkarmayı planlayan konsorsiyumun şu anda ICO ile ilgili satış detaylarını netleştirmediği bilgisi de, Avustralya basınında sıklıkla yer alıyor.

ICO için pazarlama faaliyetlerine bağlayan şirketin kullandığı ”Bu, sizin için dünyadaki en şahane yerlerden birinde söz sahibi olma şansı” sözü de oldukça büyük bir etki yaratmışa benziyor.

Konuyla ilgili görüş bildiren otoriteler, yatırımcı katılım koşullarının netleşmesi ve net bir white paper ile yol haritası oluşturulması durumunda gereken kaynağın ICO ile sağlanma ihtimalini oldukça yüksek görüyor.

Bilindiği üzere son dönemde Bitcoin ya da diğer kripto paralar ile bu tarz emlak işlerinin alım satımı oldukça artmış durumda. Birçok şirket, kripto para ile gayrimenkul satımı noktasında son dönemde ciddi atılımlar yapmaya başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment