Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Abu Dabi’deki Şirket Kripto Para ile Ev Satmayı Düşünüyor

Abu Dabi merkezli bir şirket olan IMKAN Properties, müşterilerine ev satın alırken kripto para ile ödeme yapma imkanı sunmayı düşünüyor.

Arabian Business’a bir röportaj veren IMKAN CEO’su Walid El-Hindi, kripto paraların ödeme planları arasına eklenebileceğini söyledi.

Bundan yaklaşık bir buçuk yıl önce Abu Dhabi Capital Group bünyesinde oluşturulan IMKAN Properties, emlakçılık sektörüne ‘yeni bir bakış açısı’ getirmeyi hedefliyor. Şirketin Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Maldivler gibi altı farklı ülkede değeri 27 milyar doları bulan 26 farklı projesi var.

Emlakçılık sektörüne bazı değişiklikler getirmek isteyen şirket yöneticileri, kripto paraların bu konuda yardımcı olabileceğini düşünüyorlar. Verdiği röportajda “IMKAN’ın mali açıdan yeni yaklaşımlar aradığını” söyleyen El-Hindi, şöyle ekledi:

“Emlakçılık alanında yeni finansal paketler oluşturmak için kripto paraları ve diğer yeni teknolojileri araştırıyoruz.”

El-Hindi, röportaj sırasında şirketin kripto para ile ödeme yapma imkanı sunup sunmayacağına dair net bir cevap vermedi. El-Hindi, şirketin bu ihtimali şu an için yalnızca gözden geçirdiğini belirtti:

“Finansal ürünler konusunda kripto paraları kesinlikle inceliyoruz. Günümüzde sunulan tipik metotlarla kısıtlı kalmıyoruz. Geleceğe bakıyoruz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment