Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Açılalı Yaklaşık Bir Hafta Olan Bakkt, Kendine Müşteri Arıyor

Kripto para sektörünün çok uzunca bir süre yolunu gözlediği Bakkt platformu, 23 Eylül tarihinden itibaren aktif bir şekilde hizmet vermeye başladı ancak ilk hafta geride kalırken, platformdaki vadeli kontrat hacimlerinin pek de iyi olmadığını söylemek gerekiyor.

Basit bir kıyas yapacak olursak, CBOE’nin 2017’nin sonuda Bitcoin ve kripto paralara olan ilgi tavanken açmış olduğu vadeli işlem sisteminde elde edilen ilk hafta hacmi, Bakkt’ın ilk haftasına kıyasla tam 40 kat daha fazlaydı.

Şu ana kadar platformunda toplamda 165 adet Bitcoin trade eden ve günlük hacmi beklentilerin oldukça gerisinde kalan platformun, halen kurumsal yatırım firmaları ile görüşme halinde olduğu ifade edildi.

Bakkt’ın, platformun hacimlerini arttırmak ve platforma daha fazla tanınırlık sağlamak için birçok kurum ile görüştüğü belirtilirken, önümüzdeki dönem içerisinde firmanın bazı anlaşmalar yapmak istediği de gelen haberler arasında.

Dünyanın ilk fiziksel teminatlı Bitcoin vadeli işlem kontratlarını sunan ve arkasında ICE gibi dev bir şirket olan kurumun, yavaş yavaş hacimlerini arttırmayı planladığı ifade ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment