Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Adı Sanı Pek Duyulmayan Token, İki Haftada Yüzde 82,960 Büyüdü!

Yaklaşık bir ay önce neredeyse çoğu kripto para topluluğu üyesinin adını bile duymamış olduğu bir token olan Etheera (ETA), geçtiğimiz on dört günlük süreçte %82.960 gibi inanılmaz bir büyüme yaşadı ve adından çokça söz ettirmeye başladı.

Ethereum tabanlı bir token olan Etheera, 2018 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkmıştı ve anca 2018 yılının Ekim ayında CoinMarketCap gibi platformlarda görünmeye başladı. Proje temel olarak merkeziyetsiz ve küresel bir emlak platformu olmayı amaçlıyor.

Etheera %82.960 Büyüme Elde Etti

Geçtiğimiz haftalarda bir çok alt koin top 100 arasına girmiş olsa da, çoğu %3.190 büyüme gösteren Eternal Token veya %386 büyüme gösteren Ravencoin kadar adından söz ettirmeyi başaramadı.

Etheera ise iki hafta içerisinde elde ettiği ivmeyi sürdürdü ve 0.000015 dolar birim fiyattan, 0.012459 birim fiyata kadar tırmanmayı başardı.

Projenin Bitcointalk sayfasındaki bilgilere göre, ETA tokeni çok yakın zamanda Komodo tarafından piyasaya sürülen BarterDEX ile HyperDEX merkeziyetsiz borsalarında listelenmiş. Token bunun yanı sıra Bitker, Coinical ve Ethershift gibi başka merkeziyetsiz borsalarda da mevcut.

Etheera’nın whitepaper’ında ”emlak için küresel, hepsi bir arada  çözümü” ifadeleri yer alsa da, bir çok topluluk üyesi bunun olası bir ‘pump ve dump’ yapılarından olduğunu düşünmekte. Daha önce bu kadar kısa sürede hiçbir token böyle bir büyüme elde etmediği için, pum ve dump olasılığı da güçlü bir seçenek gibi durmakta. Olası pump ve dump olaylarında belirli bir süre yükselişe geçen proje, kısa bir süre sonra düşüşe geçmesi ile bilinirken, Etheera’nın henüz böyle sert bir düşüşe geçmemiş olması da düşündürücü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment