Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Airdrop Beklenen Altcoin Projesi İçin Önemli Gelişme: Google ile Ortaklık Kurdu!

Farklı blokzincirler işlem protokolü LayerZero, Google Cloud ile kurulan ortaklık sayesinde bir yıldan uzun süredir üzerinde çalıştıkları entegrasyonu duyurdu.

LayerZero tarafından 12 Eylül günü sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Google Cloud oracle” hizmetlerinin protokol üzerinde kullanıma sunulduğunu bildirdi. Söz konusu entegrasyonun her iki tarafın uzun çabaları sonucunda ortaya çıktığını belirten ekip, Google Cloud oracle hizmetlerinin 19 Eylül itibariyle varsayılan olarak altyapıya ekleneceği vurgulandı.

Sağlanan bu entegrasyon sayesinde LayerZero’nun oracle sistemi Google Cloud’un bulut hizmetlerinden çok daha kolay bir şekilde faydalanabilecek ve ortaya daha esnek, ölçeklenebilir ve ucuz maliyetli bir yapı çıkacak.

Entegrasyonun varsayılan olarak tanımlanmasının ardından LayerZero üzerinde yapılan her işlem Google Cloud tarafından gizlilik öncelikli bir şekilde işlenerek doğrulaması sağlanacak:

Bir yılı aşkın ortak çabanın ardından Google Cloud oracle’ın LayerZero’da kullanıma sunulmasından inanılmaz heyecan duyuyoruz. Google Cloud oracle, bugün tüm LayerZero uygulamalarında kullanılabilen, amaca yönelik oluşturulmuş bir doğrulayıcıdır ve 19 Eylül itibarıyla varsayılan olarak yapılandırılacaktır. Bunun anlamı, varsayılan olarak LayerZero’daki her mesajın, tüm dünyadaki güvenliğe en fazla önem veren kuruluşlardan biri tarafından yürütülen güvenli altyapıdan yararlanacağıdır. Başka bir deyişle, Google Cloud varsayılan olarak LayerZero içindeki her mesajın geçerliliğini doğrulayacaktır.

Uzun zamandır airdrop ihtimaliyle kripto para topluluğunun odağında yer alan LayerZero, halen daha yerel token çıkartmayan ama aktif olarak faaliyet gösteren projeler arasında yer alıyor. LayerZero’nun 3 milyardan fazla değerlemesi olduğu göz önüne alındığında dağıtacağı airdrop’un da oldukça büyük olacağı düşünülüyor.

Söz konusu duyuru ile birlikte LayerZero’nun altyapı hizmeti verdiği Stargate Finance’ın yerel token’ı STG, önce %5 değer kazandı ardından tekrar geri çekildi. STG, yazım esnasında 0,478 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!