Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çin Devi ve Bu Altcoin’den Blockchain İçin Güç Birliği: Ortaklık İle Fiyat Hareketlendi!

Çinli dev teknoloji şirketi Tencent Cloud, blockchain altyapı hizmetleri sağlayıcısı Ankr Network (ANKR) ile iş birliğine gitti.

Tencent’e bağlı kuruluş Tencent Cloud 12 Eylül tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı gönderide, şirketin geliştiriciler ve işletmeler için ilk Web3 ürünü olan Tencent Cloud Blockchain RPC’yi (Uzaktan Prosedür Çağrısı) Ankr Network ile birlikte piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Verilen bilgilere göre geliştiricilere ve işletmelere hızlı ve güvenilir bir blockchain node (düğüm) altyapısı sunmayı amaçlayan ürün, geliştiricilerin kendi nodelarını kurmak, dağıtmak, yönetmek ve korumak konusunda karşılaştıkları zorlukları aşmayı amaçlıyor.

Tencent Cloud bunun yanı sıra yeni ürünüyle birlikte bu operasyonlar sırasında ortaya çıkan iş gücü gereksinimini ve maliyeti de düşürdüğünü belirtti. Ankr’nin bu iş birliğinde temel node atlyapısının stabilitesini sağlamak konusunda yardımcı olduğu ifade edildi.

Tencent Cloud, geçtiğimiz şubat ayında yaptığı bir bildirimde, Ankr Network ile yüksek performanslı bir RPC geliştirmek için anlaşma imzaladığını açıklamıştı.

Ankr kurucu ortağı ve CTO’su Stanley Wu, Tencent Cloud ve Ankr Network ortaklığının başlangıcının kendileri için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Wu konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Bu adım blockchain uygulamalarındaki gelişimin hız kazanmasına zemin hazırlar. Bu durum gerek yeni Web3 projeleri için gerekse kurumsal firmalar için daha fazla iş birliği ve yenilik için kapıları aralar.

CoinGecko verilerine göre ANKR, Web3 ürününün piyasaya sürüldüğüne dair haberin ardından 0,0174 dolar seviyesinden 0,0183 dolar seviyesine kadar yükselerek %5’ten fazla varan değer kazanımı yaşadı. Daha sonrasında bir miktar geri çekilen ANKR, yazım itibariyle 0,01806 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!