Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Bitget’ten Kripto Para Ekosistemi İçin 100 Milyon Dolarlık Fon!

Önde gelen kripto para borsası Bitget, ekosistemini güçlendirmek ve genişletmek için 100 milyon dolarlık bir fon oluşturdu.

Bitget Singapur’da düzenlenen etkinlikte, kripto para ekosistemini finanse etmek amacıyla 100 milyon dolarlık bir girişim olan “EmpowerX” isimli fon oluşturduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre EmpowerX adlı fon bölgesel borsalara, veri analiz firmalarına, medya kuruluşlarına ve ilgili diğer kuruluşlara yatırım yapacak. Bitget bu fonla birlikte alım-satım, yatırım, araştırma, merkeziyetsiz finans (DeFi), medya ve diğer işlevleri kapsayan kapsamlı bir ticaret ekosistemi oluşturmayı amaçlayacak.

Bitget, 20 milyon küresel müşterisinin ihtiyaçlarına karşılık verebilmenin ve sunulan hizmetleri çeşitlendirmenin ekosistemi genişletme konusunda en önemli anahtar olduğunu vurguladı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, merkezi borsa (CEX) piyasasının hızla büyüdüğünü ve gelecekte daha fazla genişlemenin olası göründüğünü dile getirdi:

CEX ortamı, sıkılaştırılmış düzenlemelerin, Katman-2 (L2) ve DeFi teknolojilerinin hızlı büyümesinin etkisiyle sürekli olarak gelişiyor. Bu alanda önümüzdeki aylarda daha fazla yatırım, birleşme ve satın alma gerçekleşmesini bekliyoruz. Şu anda dış finansmana güvenmeden şirketin geleceğine yatırım yapmayı tercih ediyoruz.

Bitget 18 Ağustos tarihinde yaptığı bir duyuruda kurumsal müşterilere daha güvenli ve kapsamlı kripto para alım-satım hizmeti sunabilmek için ripto para saklama hizmeti sunan Copper’ın ClearLoop ağıyla entegre olduğunu duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!