Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

‘Airdrop Venezuela’ Etkinliğine Katılım Büyüyor

Kripto para sektörünün en güzel sosyal sorumluluk projelerinden birisi olarak ortaya çıkan Airdrop Venezuela kampanyasına olan ilgi, her geçen gün biraz daha artıyor.

Son yıllarda hiper enflasyonun pençesinde yaşayan ve ciddi bir ekonomik dar boğazdan geçen Venezuela’da bu zorluğu yaşayan insanlara bir yardım eli uzatmayı amaçlayan kampanya, Bitcoin cinsinden bir milyon dolarlık bir fon oluşturarak, bunu Venezuelalı insanlara eşit bir şekilde ulaştırmayı amaçlıyor.

Kampanyanın başında yer alan isim olan Prof. Dr. Steve Hanke, yaptığı açıklamada başlattıkları kampayanın şimdiye dek çok iyi ilerlediğini ifade ederken, daha şimdiden 60 bin kişinin, yardımdan faydalanmak için başvuru yaptığını açıkladı.

60 bin kişinin yanı sıra, şu anda toplanan miktar olarak da 272 bin dolara ulaştıklarını belirten Hanke, bu yaptıkları hamlenin hiçbir siyasi motivasyon kaynağı olmadığını ve tamamen topluluğa odaklı bir şey olduğunu söyledi.

Hanke, yaptıkları bu kampanya ile kripto para sektörünün etki alanını göstermek istediklerini ifade ederken, adı genelde kötü şeyler ile anılan kripto paraların, bu amaçla kullanımı olduğunu da tüm dünyaya kanıtlayacaklarını söyledi.

Hanke, yapacakları yardımlar ile oradaki politik ve ekonomik krizin pençesinde yer alan Venezuela vatandaşlarına az da olsa bir alım gücü sağlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Gerçekten de bu ve buna benzer kampanyalar, kripto para sektörünün sosyal olaylara bakış açısını ortaya koyması açısından çok büyük bir öneme sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment