Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

AK Parti Bilgi İletişim Teknolojileri Başkanlığı Metaverse Üzerinden İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Bilgi İletişim Teknolojileri Başkanlığı tarafından düzenlenen ve metaverse üzerinden gerçekleştirilen ilk toplantıda, kripto paralarla ilgili Türkiye’deki yasal düzenlemeler hakkında konuşuldu. 

Toplantıya, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal ve Mustafa Elitaş da katıldı.

AK Parti Bilgi İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

Kripto varlıklar ve NFT konularında fikir alışverişinde bulunduğumuz verimli bir toplantıydı.

açıklamalarında bulundu.

Türkiye’deki kripto para piyasasına hakim olan insanlarla sürekli görüşme halinde olan AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş da kendi hesabından paylaşım yaptı. Paylaşımda:

AK Parti Bilgi ve İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen ilk Metaverse Toplantımızı Genel Başkan Yardımcımız Ömer İleri ve Grup B.Vekilimiz Mahir Ünalile birlikte gerçekleştirdik. Metaverse üzerinden yapılacak toplantılar ileride hayatımızın önemli bir parçası haline gelecek.

dedi.

Resim

Ayrıca Elitaş:

Teknoloji sınır tanımıyor. Dijital dünyaya her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Birçok sektörü yakından etkileyecek metaverse ile farklı yerlerden katılım sağlayarak ilk toplantımızı yaptık. Bu toplantıda kripto varlıklarla ilgili yapılacak yasal düzenleme konusunu konuştuk. 

dedi.

AK Parti Bilgi ve İletişim Başkanlığı’nın resmi Twitter adresinden yapılan paylaşımla metaverse üzerinde toplantı yapılan salon gösterildi.

https://twitter.com/AKbilgitek/status/1482027892225810439

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!