Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alameda Cüzdanında Hareketlilik: ABD’li Köklü Borsadan 6 Milyonluk Transfer

FTX’in kardeş yatırım şirketi iflas eden Alameda Research, son 24 saat içerisinde 10,5 milyon dolar değerinde stablecoin’ini geri aldı.

Nansen verilerine göre Alameda Research Bitfinex’in bir sıcak cüzdanından 6 milyon dolar değerinde Tether’i (USDT) geri aldı. Ayrıca cüzdan sahibinin, iflas işlemi kapsamında konsolidasyon adına sahibi bilinmeyen bir cüzdandan 4,5 milyon dolar değerinde de USD Coin (USDC) aldığı belirtildi.

Bitfinex konu hakkında yaptığı açıklamada, transferin Alameda’nın Bitfinex’te bulunan varlıklarının iflas kanunları kapsamında geri iadesi işlemi olduğunu söyledi.

On-chain verilere göre bir aydan biraz daha uzun süre önce kurulduğu bilinen cüzdanın süreç içerisinde Alameda Research’e ait diğer cüzdanlardan transfer aldığı görüldü. Ayrıca cüzdanın 183 milyon dolar değerinde çeşitli altcoinler ve 26 milyon dolar değerinde Ethereum tuttuğu da yine ağ üzerinden alınan veriler arasında yer aldı.

Alameda yakın zamanda iflas eden bir diğer kripto para şirketi olan Voyager Digital’e dava açmış ve iflasından kısa bir süre önce ödediği 446 milyon değerindeki kredi taksitlerinin geri ödenmesini talep etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!