Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alchemy Pay ve Ontology Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

Kripto para ödeme sağlayıcısı Alchemy Pay, geniş çaplı ödeme hizmetleri için Ontology (ONT) ile ortaklık kurdu.

Alchemy Pay tarafından 22 Mayıs günü paylaşılan bir blog gönderisinde, Ontology ile “on-off ramp” hizmetleri için iş ortaklığı kurulduğuna yer verildi. Kurulan ortaklık sayesinde Alchemy Pay, Ontology’deki merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) ve platformlar için sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanıcılara itibari para birimi hizmeti sunabilecek.

Buna ek olarak, hem ONT hem de Ontology Gas (ONG) tokenları Alchemy Pay’in ödeme hizmetlerine dahil edilerek kullanıcıların itibari para birimi aracılığıyla bu varlıkları doğrudan almalarının önü açıldı. Gönderinin detaylarına göre ortaklık, kripto paraların alım-satımını kolaylaştırarak daha fazla kullanıcının sektöre dahil etmeyi amaçlıyor.

Alchemy Pay’in ödeme ağ geçidi 173 ülkede Visa ve MasterCard ödemelerinin yanı sıra Apple Pay, Google Pay, çeşitli yerel transferler ve gelişmekte olan pazarlardaki popüler mobil cüzdanları desteklemektedir. Son güncellemeyle Ontology ekosistemi de bu geniş altyapı hizmetinden faydalanabilecek.

On-off ramp olarak bilinen teknoloji, bireylerin ya da işletmelerin kripto para varlıklarını dolar, euro ya da yen gibi geleneksel itibari para birimlerine dönüştürmelerine olanak tanıyan bir mekanizmadır. Esasen, insanların kripto varlıklarını “nakde çevirmelerini” ve bir banka hesabına veya itibari para birimi kullanan diğer finansal araçlara aktarmalarını sağlar.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,4 yükseliş sergileyen ONT,  yazım esnasında 0,228 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!